Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ugye nem fizetos suliba...

Ugye nem fizetos suliba jelentkeztem?

Figyelt kérdés

Ma picit megijedtem, hogy biztosan nem fizetos e a suli, ahova felvettek. A tudtomra adtak volna, ugye? Az anyagi helyzetunk nem epp engedi meg, hogy tandijat fizessunk.

Azota mar voltam beiratkozni is, kaptam par 'tajekoztatot', es a szintfelmeron is elmondott par dolgot az osztalyfonokom.

Ugye nem...?

2015. aug. 1. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi honnan tudjuk? Úgy tudom, még nem foglalkoztat látnokokat a gyk.
2015. aug. 1. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem igy ertettem.

De hat csak jelzi az iskola valamiylen uton modon ha tandij van...

2015. aug. 1. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De milyen suliról beszélünk?
2015. aug. 1. 16:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Középiskola, ha erre gondolsz.
2015. aug. 1. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában sehol nincs tandíj, hacsak nem valami idióta sznob magániskola, de itthon azokból nincs túl sok.
2015. aug. 1. 16:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, koszonom:)
2015. aug. 1. 16:44
 7/7 anonim válasza:

Több középiskolában is van tandíj, nem tudom hol él az előző válaszoló

A Szantusz János Gimnázium pl, meg az AKG.. Nem olyan rég a Kőrösi Csoma Sándor is az volt.

Kérdező, nagyon jó lenne ha nem lennél életképtelen. Minden iskolának van weboldala, keressél már rá, ott biztosan írják. Vagy legalább írnád le hogy pontosan melyik suliról beszélünk, és akkor még meg is tudnánk válaszolni, és nem csak jósolni, meg a levegőbe beszélni..

De mindegy, egyébként nem hiszem hogy tudsz úgy jelentkezni valahova, (a felvételi procedúrát ismerve..(én is most megyek 9.-be)) hogy ne derüljön ki hogy fizetős.. vagy ha igen, akkor nem tudlak érte sajnálni, ne haragudj.

2015. aug. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!