1. Ki jön a dorogi Zsigmondy Vilmos gimnáziumba, ez év szeptemberében? 2. Mi a véleményetek erről a suliról?
Figyelt kérdés
1.Most fogom kezdeni a sulit (2015) szeptemberben, a 9/a (emelet angol nyelvű) osztályba fogok járni, és érdekelne ki jön még oda!? Ha esetleg valaki idetalál :D akkor az irjon privátba és felvesszük a kapcsolatot :D
2.Érdekel a véleményetek! Milyen volt az első napotok? Ti megtaláltátok az osztálytársaitokat,mármint a "csibetábor,gólyatábor előtt? És hogy is van ez a csibetábor? Erről mit gondoltok? Milyen volt?
2015. júl. 31. 06:33
1/2 anonim válasza:
Üdv! Világ legjobb sulija! :D Összes tanár jófej és segítőkész. :) Én most megyek 11.-be de csibetárborban nem voltam még anno de ha valami kérdésed van írj privátba. :)
2/2 anonim válasza:
Én Dorogon lakok bár nem jártam abba a suliba, de én is jót hallottam felőle. Igaz bánom hogy annak idején nem oda mentem informatikára hanem inkább Esztergomba a Bottyánba a mai Szent Imre gimnázium. De sok ismerősöm volt a Zsigmondyba dicsérték hogy jó suli, ma már egy embert se ismerek mert már rég nem vagyok iskolás és iskolás barátaim sincsenek már, de én anno 3-4 éve csak jókat hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!