Ha most nem megyek el érettségire akkor annak mi a következménye?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 11:13
1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy már jelentkeztem. Mehetnék jövő év végén?
2010. márc. 7. 11:13
2/6 anonim válasza:
Megbuknál, és mehetnél, de az már javító vizsga lenne.
3/6 anonim válasza:
Mármint végzős vagy?Ha most nem mész el májusban,attól még középiskolai végbizonyítványt kapsz.Ez esetben legközelebb ősszel mehetsz,vagy bármikor,amikor akarsz.Tulajdonképpen akár 5 év múlva is mehetsz,ha már középiskolai bizonyítványod van.De ha már jelentkeztél,és úgy veszik,hogy Neked felróható okból nem mentél,akkor lehet ősszel már fizetni kell.Miért nem akarsz most menni?
4/6 anonim válasza:
Én azt ajánlanám mindeképp menj el, mert van esély rá hogy átrugdossanak,ha valamennyit azért készülsz. Ha nem is tudod, kezdj beszélni. Nekünk is ezt ajánlották, és soknak bejött. Én bár készültem, de szerencsém is volt, olyan tételt kaptam, melyet a felkészülés során már feleléskor is elmondtam a tanárnak, igy egész jó érettségivel zártam. 1997-ben. Ne félj , tanulj. Jobb mint nyáron tanulni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem menj el,nincs veszteni valód ! Jobb mint halasztgatni a dolgokat. Idén választások vannak,ilyenkor szinte mindenki leérettségizik,így vagy úgy :-))
6/6 anonim válasza:
Menj amíg tudsz!!!Addig üsd a vasat amíg forró!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!