Kármán Tódor kollégiumban mikre számítsak?
Akkor szépen sorba leírom.
1. Konyha elég nagy szerintem. Van két tűzhely + mikró, pult is van bőven, asztal szék ahogy kell :D
2. Pontosan nem tzdom hányan laknak. Kb 1000 férőhelyes a kolesz és van 9 emelet.
3. Tisztasággal én meg vagyok elégedve, takarítók jól végzik a dolgukat. De ha éppen nincs feltakaritva a wc akkor át lehet menni másik emeletre ha zavar.
4.wc folyosón van. Belépsz jobbra wc.k piszoár+ sima angol wc. Női wc abban különbözik hogy rá van irva az ajtajára h "női" de egy helyiségben van a férfivel.
Ha pedig belépés után balra fordulsz a zuhanyzókkal találkozol. Elősszőr a női, ez le van választva függönnyel + minden zuhanyzónak van külön is. Utánuk következnek a férfi zuhanyzók, ott semmi sincs, ne legyél szégyenlős :D
Mielötz félre értenéd a női és férfi zuhanyzó nem egy helyen vam, nem lehet belátni.
Azért ez szintenként változhat.
Szerintem ez a legjobb kolija az egyetemnek. Ha gpk-ra jössz, akkor a másik koli a vásárhelyi. Na az egy retek :D
Ha van még kérdésed nyugodtan írj.
Közbe megválaszoltam a privátot is.
Hátha így észreveszed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!