Felvettek, de halasztani szeretnék hogy tehetném meg?
Szegedre megyek és honnan tudnám megtudni hogy lehet e passziváltattni? Honlapon v hívjam őket?
Sajnos nem tudnám megoldani együtt, középsulim ahol maradok szakmain Kecskeméten van, az egyetem meg mint ahogy mondtam Szegeden :/
Ajj annyira biztos voltam h nem vesznek fel h semmi ilyenre nem készültem fel és most kapkodhatok :( :D.
Természettudományi és informatikai kar - mérnökinformatika és pont kereken 280 pontom volt.
(Matek érettségit bebuktam kicsit ezt is írnám újra jövőre ha esetleg nem jön össze a dolog.)
Ahogy nézem nem is volt eddig 280-nál több a határ, de hát erre nem lehet alapozni...
Na, találtam neked a honlapon valamit:
itt van olyan hogy félévhalasztás új felvetteknek, de úgy nézem ha beadod még nem biztos hogy elfogadják, kivéve ha megértik az okot hogy miért akarod, egy próbát mindenképp megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!