Corvinusos első évesként körülbelül hány pontot kell szereznem, hogy kolit kapjak?
Figyelt kérdés
Ahogy olvastam nyolcvan pontot lehet elérni (40 pont tanulmányi plusz 40 pont szociális). Tavaly mennyivel lehetett bejutni?2015. júl. 24. 16:57
1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést rosszul írtam gólyaként! (leendő elsőéves)
2015. júl. 24. 17:01
2/6 anonim válasza:
Ha gólya vagy (és nem a budai campusra mész) akkor csak a Tarkaréti kollégiumba felvételizhetsz és én még nem hallottam olyanról, akit oda ne vennének fel. Az ott lakók 95%-a gólya, szóval könnyű lesz ismerkedni is.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen de én önköltséges vagyok szóval csak a 3%-ba férnék bele így kíváncsi lettem volna a hogy körülbelül hány pontra van/volt szükség mert ahhoz viszonyítva tudok viszonyítani hogy kaphatok-e vajon kolit?(Nyilván ha alatta vagyok vagy éppen csak elérem akkor nem nagyon de ha magasan ugrom a lécét akkor a 3% kvóta ellenére is jó eséllyel)
2015. júl. 26. 20:22
4/6 anonim válasza:
Egy rakás önköltséges van ott, kollégiumi felvételnél nem számít az, hogy te önköltséges vagy, vagy sem.
Az alapján számolják a szociális pontodat nagyrészt, hogy mennyi bevétel jut a családban fejenként meg hogy milyen messze élsz Budapesttől. A tanulmányi pontod meg nyilván rohadt sok lesz mint minden más gólyának, mert jó pontok kellenek a felvételhez. Én még olyanról nem hallottam, hogy Tarkarétibe nem vesznek fel valakit. Alapból az ott lakók 30%-a kb BGF-es, velük meg a megmaradt helyeket töltik fel, a Corvinusosok előnyt élveznek.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az infót nem kicsit megnyugodtam.
2015. júl. 27. 00:10
6/6 anonim válasza:
Nekem olyan ismerősöm is van ott, akit áttettek fizetősre és szerintem olyan szar az átlaga, amit még ember nem produkált. Nyugi, felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!