Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi az a gazdaság és menedzsmen...

Mi az a gazdaság és menedzsment? Sose hallottam róla máig.

Figyelt kérdés

Ma hallottam a rádióban, hogy a top 5 legnépszerűbb szakban van benne.460 fölötti ponthatárral.sose hallottam még róla?jó szak?van vele munka?miért jelentkeznek ilyen sokan?gondolom nem kamuszak?

(nekem már nem aktuális,műszaki területen tanulok tovább,csak kiváncsi vagyok)

2015. júl. 24. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Alapvetően azt mondanám, hogy a gazdálkodás és menedzsment a gazdasági szakok "büfészakja", de ez ebben a formában erős lehúzás lenne. A közgazdaságtan egy meghatározott területét kell a szaki képzés alatt érteni, és azért nem büfészak, mert a pénzügyi-számviteli szakkal szinte azonos az első éves képzés. Utána a gazdmenen "lazul" a követelmény, de a bennmaradás az első évben azért vérre megy.

Alapvetően a vállalati gazdaságtan, pénzügyek, könyvvitel területeket foglalja magába, a diplomába közgazdász gazdasági és menedzsment szakon kerül, plusz a specializáció, amely lehet statisztikus-elemző, vállalkozásszervező, team business stb.

2015. júl. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!