Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Semmelweis -Gyógyszerészetiről...

Semmelweis -Gyógyszerészetiről lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Eredetileg orvosi volt a cèl ,de oda a pontom nem lett elég ,viszont a Gyógyszerészt is megjelöltem ,mert az is èrdekelt. Azonban így hirtelen megijedtem tőle ,mert írták ,hogy nagyon kemény a matek -Ez télleg így van vagy azért tanulható ?(4-5-ös voltam belőle gimiben).Ill.én biosz-fizikával felvételiztem a kémiát hanyagoltam ,de azt is nagyon szeretem és 5-ös voltam . Kémiából keressek tanárt vagy mindent megtanítanak ott ,ami a vizsgákra kell ?

Ti szerettek erre a szakra járni ? Milyenek a munka lehetőségek ? Kollégiuma milyen ? Gólyatáborba mentek ?

Bocsi a sok kérdésért , de eléggé izgatott vagyok :D Előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. júl. 24. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Abban igazad van,hogy nem annyira nehezek hogy hónapokkal előtte készülni kell rá, de azért aki nem olyan alappal jött ami elvárható, nagyonbasz-ottul szenved vele nálunk (pest). Ellenben matekból van egy jó kis feladatgyűjteményünk amiből ha az ember szorgalmasan gyakorol (én nem voltam matekzseni, és zh előtt kb 20 példát oldottam) akkor sima ügy. Meg gyakorlatokon is begyakoroljuk a dolgokat. Egyeteme válogatja mi a nehezebb és mi nem.

Valamint azt tapasztaltam hogy az analitika számítások kifejezetten nehezek nálunk, és magához az analhoz is nagyon jó memória kell...

2015. júl. 30. 23:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak voltatok ,hogy vàlaszoltatok .Köszönöm ! :) A munkát nem úgy értettem ,hogy az egyetem mellett ,hanem a diploma utáni munka lehetőségekre gondoltam . :D
2015. aug. 5. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!