Ha a felvin azt írják, hogy elértem a ponthatárt, az nem azt jelenti, hogy felvettek. Ugye?
Istenem... Mennyi tájékozatlan felvételiző...
De azt jelenti! Egyébként gratulálok!
Ezek szerint akkor "belefértem" a keretbe.
Köszönöm a gratulációt, bár... A következő lépés, hogy kerítenem kell 3.600.000 Ft-ot. Ráadásul még cigány se vagyok. :)
Mert semmi másban nem juttat el igazán ahhoz, amit később csinálni szeretnék. A pénz ösztöndíjból vagy diákhitelből meglesz, esetleg nyaranta ki tudok menni külföldre dolgozni... vagy ha félre tudok tenni havi ~30.000-et, akkor is megvan.
A sok téves információ és az utánajárás hiánya miatt merült fel. :) SMS-t nem kaptam, azt hittem augusztusban kellene majd megérkeznie az eredménynek (igazából nem is tudom, honnan szedtem ezt). Illetve, összekevertem ezt-azt, és túl fáradt is vagyok/voltam a kérdés kiírásakor ahhoz, hogy végiggondoljam.
Elég sok kifogás? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!