Felvételi: Hogy lehet, hogy nincs annyi pontom, amit a felvi.hu ír, mégis kaptam SMS-t hogy felvettek?
Biztos szivatnak.
A felvi.hu-n belül hol nézted?
hova, milyen szakra jelentkeztél?
Az e-felvételiben nézted a pontodat?
Pontosat mit ír az SMS?
full kamu nem adnak semmiféle 2012-es ponthatárt sehol
sms-ben annyit írnak csak ,hogy elérted vagy sem.
Beírtam a telefonom keresőjébe, hogy X egyetem Y kar Z képzés felvételi pontok, és erre kidobta a 2012es felvételi pontokat.
Az izgalom hevében pedig nem gondolkodtam.
(3-as hozzászóló vagyok)
Kérdező, ez érdekes, ilyet még nem hallottam, pedig pár éve már képben vagyok ezekkel. Nem próbáltad meg mondjuk laptopon vagy számítógépen megnézni? Nekem nincs okostelefonom, én mondjuk nem bízok meg ezekben a kütyükben :)
De én a felvi oldalán (kezdőlapján) számítógépen azonnal látom, hogy ponthatárok-2015 szeptemberében induló képzések...
Akkor nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond... passz...
De ha nem éred el EGYIK ÁLTALAD MEGJELÖLT képzés ponthatárát sem, akkor hogy kaphatsz SMS-t, hogy felvettek? Ez magas nekem.
Talán akkor próbálj a keresőben a 2015-ös ponthatárokra rákeresni...meg kell lennie
Mást tényleg nem tudok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!