SMS-t vagy email-t kapunk?
Figyelt kérdés
Mindennel kb tisztába vagyok, csak azzal nem, hogy hogyan értesítenek. Mert olvastam h SMS-t, emailt, levelet.2015. júl. 23. 19:08
1/12 anonim válasza:
SMS-t, E-mail-t, levelet, postagalambot, füstjeleket, stb
2/12 anonim válasza:
én úgy tudtam, baglyot küldenek, ha felvettek :D
3/12 anonim válasza:
Mivel már ketten vagyunk akik a bagolyról tudnak, tuti ez lesz, de csak akkor ha már amúgy is van baglyod, mert természetesen azt nem ők állják..
4/12 anonim válasza:
Melyik bagoly a legjobb? Úgy tudom, az Abszol Úton egész jók vannak..
Én galambról hallottam az eduline-on egyébként.
5/12 anonim válasza:
Alapesetben bagoly,ahogy a többiek is írják.Ha az nincs,akkor galamb,de ha semmilyen madarad nincs akkor nem értesítenek.
Füstjel az hülyeség,nem kéne félrevezetni a kérdezőt.
6/12 anonim válasza:
Hogy a vérbe kapnánk füstjelet, kánikula van, tűzgyújtási tilalommal... :P
7/12 anonim válasza:
én már évek óta várom a baglyomat, ezek szerint akkor azért nem érkezett meg, mert az iskola nem állja a költségeket :D
8/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy aki nem tart otthon baglyot, az minek is próbálkozik az egyetemmel. Ha jól tudom, érettségi követelmény lett már évek óta az önköltséges bagoly, hogy kompenzálják a pénzkiesést, amelyet az államilag támogatott helyekkel veszít az ország.
9/12 anonim válasza:
én tartottam, de megette a hörcsögömet D:
10/12 anonim válasza:
Aug. 5-én sms-t küldenek, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!