Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek milyen a Tömörkény?

Szerintetek milyen a Tömörkény?

Figyelt kérdés
Mármint milyenek a tanárok? Milyen a táncszak? Érdemes-e arra jelentkezni? És Nem sikerült kiderítenem, hogy van-e társastánc oktatás.
2015. júl. 15. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos jó, akármelyik Tömörkényről is beszélsz szerte a Kárpát-medencében.
2015. júl. 15. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Feltételezem, a szegedi Tömörkény gimiről beszélsz. Én ott végeztem, szerintem jó. A tanárok mindenfélék, minden tárgyból van ilyen is, olyan is. A táncszakról sokat nem tudok mondani, lévén én nem arra jártam. Érdemesnek érdemes lehet, ha ez érdekel, mert aki onnan kikerül, sok esetben nem távolodik el annyira tánctól. A társastánc oktatásról nem tudok semmit mondani, ezt egy esetleges nyílt napon lenne érdemes megkérdezni. Arra viszont figyelj, hogy csak négy évente indítják ezt az osztályt, a köztes 3 évben nem tudsz rá jelentkezni.
2015. júl. 15. 20:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen a Szegedire.Köszönöm a választ nagyon sokat segített. :)
2015. júl. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!