Nem akarok kollegiumba es abba az iskolaba menni szeptemertol, most mit tegyek?

Hát, én adnék egy esélyt az iskolának, főleg ha ilyen jó. Attól, hogy egy pár napos gólyatábor nem volt jó, még összeszokhat a csapat, sőt, össze fog szokni. (Emlékszem, mi is gólyatáborban még 2-3-4 fős bandákban voltunk, aztán szépen fokozatosan mindenki megismert mindenkit, és mára osztályszinten imádjuk egymást.) A koleszt is meg lehet szokni, szerintem.
Milyen baleset történt?
Koszonom, de en tudom, hogy milyen vagyok. Egy hetes tabort se birok ki, mert nekem ez a "szobamegosztas masokkal" egyszeruen nem megy. Nem vagyok baratkozos tipus, ez van, nem tudok mit tenni. Mindenkeppen elkezdem az iskolat, de ha par het alatt nem valtozik a velemenyem, es nem erzem jol magam, akkor beszelek a szuleimmel, mert nem akarom rosszul erezni magam... Mert mar a nyaramat is elrontja ez az egesz, csak erre tudok gondolni, csak sirok emiatt...
Szivesen beszelgetnek veled kedves utolso.:) Jol jonne egy sortars..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!