Mennyire nehéz a 8. osztály?
Figyelt kérdés
Most leszek 8.-as és nagyon félek. Mennyivel nehezednek a tárgyak? Gondolom most, hogy a kémia és fizika alapjait megtanultuk jóval nehezebb lesz. Aztán ott van még a felvételi,ballagás...
Az átlagom 4,5.
2015. júl. 13. 22:51
1/7 anonim válasza:
Hetedikhez képest kb ugyan olyan nehézségű (nekem azt hiszem a 8. jobban sikerült anno, mint a 7.), középiskolához képest piskóta, egyetemhez képest pedig a piskóta egy icipici morzsája.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem nehéz.
Ott már a tanárok is jobb indulatúak, hogy a továbbtanulásod ne azon a jegyen múljon. :)
18/F
3/7 anonim válasza:
Ha a családneved nem Kalányos, akkor nem okozhat nehézséget.
4/7 anonim válasza:
Az első félévben hajtanod kell, az nem lesz nehezebb a 7.-nél, a második félév az nagyon könnyű lesz.
5/7 anonim válasza:
még egy ló is elvégezné... ezek után szerinted?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2015. júl. 15. 01:16
7/7 anonim válasza:
most voltam 8-os és tantárgyilag nem nehezebb mint a 7. osztály év elején nagyon kell pedálozni hogy felvegyenek oda ahová szeretnéd felvételi után nyugodtan lehet lazítani mivel az nem számít sehova (azért megbukni nem kell :D ) aztán a ballagás sem egy nagy ördöngösség van néhány próba és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!