A Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Gimnázium és Általános Iskoláról mi a véleményetek? Ha oda jártok, akkor mik a tapasztalataitok? Vagy ha hallottatok róla, akkor mit?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert jövőre oda fogok járni, és már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet a közösség, a hangulat, a tanárok.Eddig csak jót hallottam róla, de ha valakinek más véleménye van, azt is elolvasnám. Előre is köszi! :))2015. júl. 9. 21:10
1/2 anonim válasza:
Volt egyetemi csoporttársam, aki 10. helyezett volt matematika OKTV-n, és a Fazekasba járt. Rendre, az OKTV-n, matematika és informatika kategóriákban az első 20 helyezettnek közel a fele a Fazekasba jár. Nagyon erős iskola ilyen téren, mondhatjuk droidképzőnek is. Viszont 1-2 oda járó embertől úgy hallottam, hogy a légkör, a közeg nem feltétlenül a legjobb. És nyilván tananyag tekintetében keményebb sok más iskolánál.
2/2 anonim válasza:
Ne izgulj. Nagyon jó ide járni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!