Szerintetek mit válasszak? Kissé kétségbe vagyok esve.
Ezt elsősorban neked kell eldöntened.
Én ha ebben a helyzetben lennék, szépen leülnék, becsuknám a szemem es kizárnék minden zajt a környezetemből. Majd megkérdezném magamtól. Mi az ami tényleg érdekel? Amivel akár életem végéig tudnék úgy foglalkozni hogy élvezném és egyszer sem bánnám meg azt a döntésem hogy ez lett belőlem?
Egyébként célszerű csaladtagokkal is megvitatni ezt a dilemmát ha eddig nem tetted.
Az egyikhez jobban húz a szíved, ahogy hallom a politológiához, válaszd azt. Ugyanakkor, ki tudja. Szerintem az NKE egy szakával sem nyúlhat mellé az ember, de ez sok más egyetemről nem mondható el. Az ELTE-n azért van bőven olyan szak amivel melléfoghat az ember, pl. A bölcsész szakok, stb. Reméljük a politológia nem tartozik közéjük.
Szerintem azért válaszd azt, mert nen lesz olyan h azt mondod, francokért nem mentem a másikra. Viszont a másikon jó eséllyel érzed majd ezt, mert nem a szíved alapján választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!