Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen területen menjek...

Milyen területen menjek tovább érettségi után? (informatika)

Figyelt kérdés
2 év múlva fogok érettségizni, azonban nagyon sokat gondolkoztam már rajta. Mindenféleképpen a Dunaujvárosi főiskola lenne a legjobb, ismerőseim is csak jókat mondtak róla, illetve helyileg is elég közel lenne hozzám. A kérdés az, hogy gazdaságinformatika, mérnökinformatika, vagy esetleg egy másik iskolában programtervező informatikusként tanuljak tovább? Melyik lenne a legkönyebben elvégezhető, és esetleg melyikkel lehetne a legkönnyebben boldogulni az életben? Mi vár a diploma után, mennyire lehet elhelyezkedni az alábbi szakmákkal? Szeretem az informatikát, nagyon közel áll hozzám, szinte másban nem is tudnám elképzelni magam...(informatika 5,matematika 4,programozás(c#) 4,magyar 4,töri 5,) Várom főképp jelenlegi hallgatók, illetve akinek már sikerült elhelyezkedni, minden hasznos információ nagyon jól jönne! :)
2015. jún. 30. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A gazdinfot rengetegen szidjak, de szerintem olvass utana mindnek.. munkalehetosegek vannak-e, mennyit keresnek kb és kereshetsz órarendet is, hogy melyik állna hozzád a legközelebb. De meg sok időd van gondolkodni :) én most érettségiztem és félév körül jöttem rá, hogy mit is akarok :) gondold jól át, lesz időd!!
2015. jún. 30. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:

ELTE Proginfó hallgató vagyok.

Itt már leírtam kb amit én el tudok mondani a témában(#3):

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2015. júl. 1. 00:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor már valami normálisabb egyetem.
2015. júl. 1. 01:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Az infó az csak egy része ennek az egésznek.Ha a matekot meg fizikát nem kened-vágod akkor esélyed sincs.Ezeket ugyanis nem a 0-ról kezdik el oktatni.
2015. júl. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!