A PANNON EGYETEM Veszprémben milyen?
Én nem rajongok érte, mert sokkal kevesebb specializációt, minort hirdetnek, mint a nagyobb egyetemek. =/
Angoltanárom nem nyilatkozik róla pozitívan, három-négy oda járó ember alapján, de ez is személyes vélemény, nem tudom részletezni, miért.
Nekem közel lenne, a szomszéd megyében lakok, Fejérben, de szerintem, ha már egyszer tavalyelőtt és tavaly összetartottak pontszám alapján az nyelvszakok, jobban megéri egy másik anglisztika! :)
Veszprém nem nagy város, sőt... Budapest- vagy akár Pécs-, Szeged-nagyságú bulik nem lesznek; viszont, ha tanulni szeretnél, távol a nagyvárosi zajtól, szép és nyugodt a környezet, csöndes és barátságos.
hát...mondjuk-kinek a pap, kinek a papné. :) nekem 3 angoltanárom is ott végzett,és csak dicsérni tudták :) tényleg. és iszonyat jó szakemberek is. :) hát..mind1 már, a jelentkezésemet oda irtam 1.-re:) én reménykedem. sztem azért nem lesz olyan rossz:)
de köszi a kommentet. :)
Szia
Ha koleszos leszel, készülj fel, hogy nem tudsz majd aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!