Általános orvosi vagy fogorvosi képzés?
Július 9-ig még van lehetőségem megváltoztatni a sorrendet. A Debreceni Egyetem két képzése között őrlődöm, kérlek segítsetek. Eddig biztos voltam a FOK-ban, de egyre kevésbé tudom, hogy mit válasszak. Bármely egyetemek medikusainak és medikáinak véleménye érdekel!
Köszönöm!
A tanárnő, akihez felkészítőre jártunk, azt javasolta, hogy aki hezitál, s nehezen dönt, hogy előrébb rakja-e a sorrendben a FOK-ot, az kérjen meg egy fogorvost, hadd töltsön nála egyszer-kétszer egy fél műszakot, hogy lássa, milyen a munkája, voltaképpen mi a feladata. Persze, nyilvánvaló, hogy így csupán kis szeletét kapod annak, ami a teljes feladatkörébe tartozik, de kiindulási alapnak jó. :)
Egyébként azt is hallottam, hogy az első két évben nagyjából megegyezik a tanmenet a két karon, s mivel a FOK-on van több tárgy, onnan ÁOK-ra váltani könnyebb, mint fordítva. ^^ Remélem, segítettem!
Nekem minden álmom volt, hogy fogorvos legyek, most, 4 év után már bánom, hogy nem ÁOK-ra mentem. Meg hogy másodév végén, amikor tényleg nagyon komolyan elbizonytalanodtam, nem mentem át ÁOK-ra. De ez szerintem leginkább az oktatóknak köszönhető, ahová én járok, borszasztó a FOK.
De nektek sok sikert, ha elbizonytalondtok, nyugodtan váltsatok, nálunk is nagyon sokan váltottak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!