Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Általános orvosi vagy fogorvos...

Általános orvosi vagy fogorvosi képzés?

Figyelt kérdés

Július 9-ig még van lehetőségem megváltoztatni a sorrendet. A Debreceni Egyetem két képzése között őrlődöm, kérlek segítsetek. Eddig biztos voltam a FOK-ban, de egyre kevésbé tudom, hogy mit válasszak. Bármely egyetemek medikusainak és medikáinak véleménye érdekel!

Köszönöm!

2015. jún. 30. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ezt inkább leírom privátban, mert egy kicsit bonyolult.
2015. júl. 3. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A tanárnő, akihez felkészítőre jártunk, azt javasolta, hogy aki hezitál, s nehezen dönt, hogy előrébb rakja-e a sorrendben a FOK-ot, az kérjen meg egy fogorvost, hadd töltsön nála egyszer-kétszer egy fél műszakot, hogy lássa, milyen a munkája, voltaképpen mi a feladata. Persze, nyilvánvaló, hogy így csupán kis szeletét kapod annak, ami a teljes feladatkörébe tartozik, de kiindulási alapnak jó. :)

Egyébként azt is hallottam, hogy az első két évben nagyjából megegyezik a tanmenet a két karon, s mivel a FOK-on van több tárgy, onnan ÁOK-ra váltani könnyebb, mint fordítva. ^^ Remélem, segítettem!

2015. júl. 3. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meg például, mindig fogorvos akartam lenni. Most DE-FOKra járok. Egy percig nem bánom, hogy nem ÁOK.
2015. júl. 4. 16:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem minden álmom volt, hogy fogorvos legyek, most, 4 év után már bánom, hogy nem ÁOK-ra mentem. Meg hogy másodév végén, amikor tényleg nagyon komolyan elbizonytalanodtam, nem mentem át ÁOK-ra. De ez szerintem leginkább az oktatóknak köszönhető, ahová én járok, borszasztó a FOK.

De nektek sok sikert, ha elbizonytalondtok, nyugodtan váltsatok, nálunk is nagyon sokan váltottak. :)

2015. júl. 23. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg FOK-on is van rezidensképzés és aki az 5 év után csak úgy minden felügyelet nélkül egy darab diplomával a kezében egyedül mer dolgozni, az igen-igen merész emberke. :P
2015. júl. 23. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!