Szegedi Tudományegyetem vagy Szent István Egyetem?
Figyelt kérdés
Melyik egyetemmel járok jobban, az oktatás és a munkában való elhelyezkedés kapcsán? Mind két egyetemen a pénzügy és számvitel szakot jelöltem meg. Gödöllő közelebb esik az otthonomhoz ezért a Szent István Egyetemet jelöltem meg első helyen, viszont az utolsó nagy hajrában kissé elbizonytalanodtam. Szegedi egyetem is felkeltette a figyelmemet és így már nehezebb a döntés.2015. jún. 28. 22:34
1/4 anonim válasza:
Egyertelmu, hogy szte, mert eu-s ranglistakon is szerepel mig a szie a beka segge alatt van.
2/4 anonim válasza:
Nekem a SZIE-vel nagyon jó tapasztalataim vannak. Én Gödöllőt javasolnám, bár a szegedi gazdasági képzésekről nincs igazán személyes információm, biztos az is jó...
3/4 anonim válasza:
Szia! Én levelezőre jártam a Szegedi Egyetemre műszaki menedzser szakra és logisztikai szakirányra. Vicc az egész. Szívsz kegyetlenül a műszaki tantárgyak miatt, miközben a logisztikai és menedzsment tantárgyakra magasról.... Semmit nem fejlődtem a 3,5 év alatt abból, amiből fejlődni kívántam. Én is azért választottam ezt az iskolát mert jó helyen áll az EU-s ranglétrán. De sokat mégsem érek vele... Jártam a Szent István Egyetemre is, és ott szerintem jobban leadták az anyagot, illetve többet foglalkoztak a diákkal.
4/4 anonim válasza:
A SZIE egy jó egyetem és Gödöllő egy kellemes város. Én azt választanám, ugyanakkor Szegedet is ismerem, azt is jó egyetemnek tartom és szintén kellemes város.
A pénzügy számvitel egy olyan szak aminél szinte mindegy melyik egyetem a kettő közül. Gödöllő előnye, hogy közel van Budapesthez és ebből következően nagyon sok mindenhez ami hasznos az életben egy egyetemista számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!