Ki megy innen Szegedre egyetemre? Leendő szegedi egyetemisták! Ki hova készül? Koli, vagy albérlet?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 17:54
11/16 anonim válasza:
Mert nem fogok se albérletet kivenni, se kollégistának menni. :)
Bár az albérlet elég csábító, úgyhogy ha szerzek munkát, akkor lehet megpróbálkozom beköltözni Szegedre.
12/16 anonim válasza:
Remélhetőleg felvesznek az orvosira :)
Ha igen akkor első évben az Apáthy kollégiumban akkor kezdeni és később majd albérletbe költözni
13/16 anonim válasza:
csak az MK :D Milyen szak? :) Ha érdekel v.mi a koliról akkor kérdezz bármit szivesen írok privátban róla :)
14/16 anonim válasza:
Valószínűleg Szeged, JGYPK, rekreáció. 55 ponttal több van a tavalyi ponthatárnál. Koli közül szerintem Móra. 19/F Békés megyéből.
15/16 anonim válasza:
Én is Szegedre szeretnék menni gyógyszerészetire és kollégiumba. :)
16/16 anonim válasza:
Én is gyógyszerésznek jelentkeztem, és a Semmelweis koliba adom be én is a jelentkezésem ha minden jól megy és felvesznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!