Az alábbi iskolák közül melyiket válasszam? (lent)
Szóval. Most megyek 7-be, de még mindig nem tudom, melyik iskolába kéne továbbtanulnom. Nyilván tudom, hogy van még egy évem, de szeretném már előre eldönteni. Az átlagom eddig 5.0 volt, de idén lehet 4-es leszek tesiből.:D A humán tantárgyakat, és a matekot szeretem. Az iskolák, amiket kinéztem:
-Kölcsey, Nyíregyháza
-SZIKSZI, Nyíregyháza
-Krúdy, Nyíregyháza
-Vasvári, Nyíregyháza
-Ady, Debrecen
-Tóth Árpád, Debrecen
-Fazekas, Debrecen
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezt milyen sorrendben kéne választanom. Utolsó helyekre pedig beírnék pár nagyon gyenge iskolát.:) Előre is köszönöm!:)) (egyébként lány vagyok)
Pff... Még hogy okosak...
Nem, fiamlányom. Attól hogy felvettek a Krúdyba, attól nem leszel okos. Tudhatod a tantárgyakat, de például ismertem olyat, aki kitűnő tanuló volt, de semmi mást nem tudott, az értő olvasása pedig egyenlő volt a nullával. Én 4 éve végeztem a KFG-ben, és szégyen, nem szégyen, A Corvinusra járok épp. A kampuszról írok most is.(Érettségi után egy évet halasztottam, mert abszolút nem volt tervem, mi szeretnék lenni.) Lehet, hogy a Krúdy erős, de egy Vasvári négyes és egy Krúdy négyes ugyanaz. Senkit nem fog érdekelni, hogy te a Krúdyban voltál négyes, egy volt Vasvárist egy ottani ötössel jobban felvesznek. Igazságtalan az élet, mi? Ezért nem ér többet a Krúdy, mint egy Kossuth, például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!