Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pécsi vagy debreceni orvosi?

Pécsi vagy debreceni orvosi?

Figyelt kérdés
Szeged az első, aztán nem tudom eldönteni, hogy Pécs vagy Debrecen legyen a második helyen. Mindkettő ugyanúgy távol van, ebből a szempontból mindegy. Szerintetek? Melyik miben jobb vagy rosszabb?

2015. jún. 22. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Az alapján, amiket hallottam, én DE-t mondanám. De egyáltalán ne vedd biztosra.
2015. jún. 22. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Én Debrecent választanám.

De az is lehet, hogy neked meg Pécs lenne a jobb.

Neked kell döntened!

2015. jún. 22. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Pécsi.
2015. jún. 22. 18:32
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Melyik jobb vagy rosszabb? Úgy szeretem, mikor takony kis érettségizőknek egy-egy ORVOSI egyetem színvonala nem elég megfelelő. Elárulom, hogy mind a 4 egyetemen olyan orvosprofesszorok tanítanak, akik globális szinten elismertek a szakmájukban, de majd a 18-19 éves kis takonynak nem elég jó ez a színvonal. POTÉ-n pl. nem egy és nem két docenst, professzort tudok, akik new yorki és washingtoni egyetemeken is tartanak előadásokat és hívják őket kutatni. Biztos, mert olyan tré a színvonal. :)
2015. jún. 23. 11:21
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

#4-es: nagyon igaz!!!

Ráadásul csak az tud különbséget tenni, aki min. egy évet itt is járt, meg ott is...

Tehát nem nagyon van hiteles és valós képet adó vélemény.

Egy idiótának tök mindegy hogy hol okosodik a napot!

Egy zseninek szintúgy...

2015. jún. 23. 13:32
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Én pedig azt szeretem, amikor ilyen nyomik beszólogatnak, akik nem is ismernek. Ha ismerne, akkor tudná, hogy már nem takony kis érettségiző vagyok. A pécsit pedig azért bátorkodtam javasolni, mert több orvosom szerint is kiváló. Rögtön azt mondták a SE után.
2015. jún. 23. 16:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést, mert úgy gondoltam, hogy valamelyiknek nem elég megfelelő a színvonala, hanem csak kíváncsi voltam, hogy ki miért ajánlaná vagy az egyiket, vagy a másikat. Én kérek elnézést, hogy "takony kis érettségiző"-ként szeretnék többet megtudni az egyetemekről. Köszönöm, hogy javasoltad az egyiket, de ha nem tudsz normálisan válaszolni egy kérdésre, akkor inkább ne tedd!:)
2015. jún. 24. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Bocsánat, hogy beleszólok, de igaza van a kérdezőnek, ahogy feltette a kérdést, még nem kéne belőle rossz indulatot sejteni. Én is most jelentkeztem az orvosikra, fogorvosikra, és engem is érdekel a környezet, légkör, követelmények, diákélet, és nem utolsó sorban maga az adott város légköre, hangulata, közbiztonsága, és a távolság a lakóhelytől. Bár én már januárban kérdeztem ilyeneket. Persze el lehet ismerni mindegyik egyetemen a professzorokat, doktorokat, munkáit és tudását és nem hinném, hogy a kérdező ezeket kifogásolná...
2015. jún. 26. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Jogos amit írsz Balázs, de szerinted ki tud hiteles és/érdemi választ adni?

"...és engem is érdekel a környezet, légkör, követelmények, diákélet, és nem utolsó sorban maga az adott város légköre, hangulata, közbiztonsága, és a távolság a lakóhelytől."

Ezt írod... de hát ezekre nagyon szubjektív válaszokat lehet csak adni! Ami Neked nem tetszik, az lehet hogy nekem szuper - vagy fordítva.

Azt, hogy melyik a jobb, mi itt eldönteni nem tudjuk, az biztos. A kérdezőnek min. 3-3 napra el kell mennie Debrecenbe és Pécsre, és személyes benyomásokat kell szereznie a számára jó döntés meghozatalához!

2015. jún. 26. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Hát igen, ez is igaz, meg főleg olyanok tudnának válaszolni igazán, akik diákok voltak egyetemen pl. 1 évet itt 1 évet a másik városban, annak van jobb rálátása. Nem akarok ünneprontó lenni, de azt sok helyen olvasni és hallani, hogy pl. Pécsen a közbiztonság nem a legjobb, főleg sötétedés után bizonyos városrészeiben.

Én mikor a gyógyszerészkarokra jelentkeztem (a vidékiekre), azért írtam Szegedet 1. helyre, mert ott van külön kari kollégium, és akkor még volt a nappali, államilag támogatott diákoknak ingyen tömegközlekedési bérlet. Lehet, hogy ezek sem a legjobb szempontok, valakit nem érdekelnek ezek például, de azért valamilyen sorrendet fel kell állítani.

2015. jún. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!