Pécsi vagy debreceni orvosi?
Én Debrecent választanám.
De az is lehet, hogy neked meg Pécs lenne a jobb.
Neked kell döntened!
#4-es: nagyon igaz!!!
Ráadásul csak az tud különbséget tenni, aki min. egy évet itt is járt, meg ott is...
Tehát nem nagyon van hiteles és valós képet adó vélemény.
Egy idiótának tök mindegy hogy hol okosodik a napot!
Egy zseninek szintúgy...
Jogos amit írsz Balázs, de szerinted ki tud hiteles és/érdemi választ adni?
"...és engem is érdekel a környezet, légkör, követelmények, diákélet, és nem utolsó sorban maga az adott város légköre, hangulata, közbiztonsága, és a távolság a lakóhelytől."
Ezt írod... de hát ezekre nagyon szubjektív válaszokat lehet csak adni! Ami Neked nem tetszik, az lehet hogy nekem szuper - vagy fordítva.
Azt, hogy melyik a jobb, mi itt eldönteni nem tudjuk, az biztos. A kérdezőnek min. 3-3 napra el kell mennie Debrecenbe és Pécsre, és személyes benyomásokat kell szereznie a számára jó döntés meghozatalához!
Hát igen, ez is igaz, meg főleg olyanok tudnának válaszolni igazán, akik diákok voltak egyetemen pl. 1 évet itt 1 évet a másik városban, annak van jobb rálátása. Nem akarok ünneprontó lenni, de azt sok helyen olvasni és hallani, hogy pl. Pécsen a közbiztonság nem a legjobb, főleg sötétedés után bizonyos városrészeiben.
Én mikor a gyógyszerészkarokra jelentkeztem (a vidékiekre), azért írtam Szegedet 1. helyre, mert ott van külön kari kollégium, és akkor még volt a nappali, államilag támogatott diákoknak ingyen tömegközlekedési bérlet. Lehet, hogy ezek sem a legjobb szempontok, valakit nem érdekelnek ezek például, de azért valamilyen sorrendet fel kell állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!