Érettségi szóbeli?
Ne félj! Ha tanultál, nincs okod az aggodalomra, én is féltem, de én azért, mert tételek felét nem néztem át, aztán minden szerencsésen alakult. :)
Én is önbizalomhiányos vagyok, 5-en vártunk arra, hogy feleljünk, de mindenki engem nyugtatgatott, mert látták, mennyire be vagyok szarva. De látod, itt vagyok, túléltem, tarts ki, gondolj arra, hogy mindjárt vége! :)
Én magyarból és töriből szóbeliztem egy napon, a magyar szóbeli 90%, töri 86% lett. Magyaron nagyon sok hülyeséget mondtam, egyik verset elemezni sem tudtam, de választottam egy másikat... Törit sokkal jobbnak éreztem, de a tanárokon is múlik, a töritanárom nagyon lelkiismeretes, törekszik az igazságos pontozásra, gondolom az előadásmódomra vont le annyi pontot, mert amúgy mindent elmondtam, a magyartanárom pedig ott adott pontot, ahol csak tudott. :D
Hány tárgyból szóbelizel?
Az nem semmi, kitartást! Órákig bent fogsz ücsörögni, a végére szerintem már nem fogsz izgulni, hanem halálra unod magad :)
Én is magyarból és töriből szóbelizek, de én szerdán, és én is az írottaknak megfelelek :D Nagyon félek, pedig lelkiismeretesen tanulok/tam, de valahogy nagyoon nem érzem ezt :D
Nagy kalappal, kérdező! Nekem az infóm és az angolom már megvan, az infónál 28/30 lett a szóbelim, pedig nagyon suta vagyok hozzá, az angolom meg emelt, annak még nem tudom a pontjait. Szóval semmi sem lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!