Babits Mihály Gimnáziumról (Budapest) mondanátok véleményt?
A Babitsnak szerintem nincs kollégiuma. Mármint sajátja nincs. Amit a honlapon ajánlanak az más, nem tudom milyen.
A tanárok nagyon jók, egész jó a közösség. A sportfelszerelései az iskolának egész jók, illetve a programok (pl.: farsang) és a szakkörök is.
Idén vették fel japánra az egyik barátomat, max. hozott pontja volt és 79 (42 matek, 37 magyar) pontos írásbelije.
Babitsos vagyok, az osztálytársam 20 percnyire lakik ez Újpest Központ közeli koleszban.
Elvárások... Én kicsit versenyistállónak érzem. Nem hinném, hogy úgy kéne minket sarkallni a tanulásra, hogy felírják a tábla két felére, hogy nekünk mennyivel kisebb az átlagunk a másik osztályénál. Tananyagból bőven van.
Tanárok. Többségük jó fej, de tényleg számít, hogy milyen az osztályod, mert mindegyiknek van favoritja. Vannak nagyon jó fej tanárok, meg kevésbé, de a nagy részük rendes - és többségüknek van humorérzéke!!
Diákok pedig mind nagyon rendesek, az egészben ők a legjobban ^^ Barátságosak, viccesek, a mostani 12-esek minden napra kitalálnak valami baromságot, volt aki kecskét hozott valakinek születésnapjára... Egy élvezet oda járni, sokszínűek mind~
Továbbá ha a Babits mellett döntöttél,akkor ajánlom a japánt, mert nagyon aranyos, és kedves a tanárnő!
Elottem levonek igaza van reszben, de nem versenyistallo.
A kecskes nagy volt😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!