Felvételinél kell-e pótolni, és ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Amikor a jelentkezést le kellett adni, akkor meg lehetett/kellett adni a bizonyítványban szereplő jegyeket és az érettségiket is. Na mármost én idén érettségiztem, így értelemszerűen nem tudtam megadni sem az érettségi, sem az utolsó év végi jegyeket. Most már kézben van a bizonyítvány, de ilyen opciót már nem találok sehol, csak feltölthetem a képeket, de manuálisan nem adhatom meg az eredményeket. Erre hol van lehetőség? Vagy egyáltalán nincs, ezt már azok fogják hozzáírni, akik ellenőrzik a dokumentumokat?
Köszi a választ előre is! :)
2015. jún. 17. 19:53
1/3 anonim válasza:
Még várni kell, nincs megnyitva a feltöltés. Július 9-ig lesz lehetőséged pótolni a hiányzó dokumentumokat.
2/3 anonim válasza:
Mármint, igen, doksikat mindenképp pakold fel, de a többit majd látják ők. :D
3/3 Kovasky válasza:
és akkor a jegyeket később be lehet majd irni? Mert én se tudom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!