Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol tudok okj-s képzést keresni?

Hol tudok okj-s képzést keresni?

Figyelt kérdés
Szóval jelentkeztem egyetemre de nem fognak felvenni. Nagyon bánt de ez van. Okj-s tanfolyamot hol tudok keresni? Legfők3pp egészségügybe :)

2015. jún. 17. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de aki egyetemre akart menni, annak illeni tudni keresni. De még az okj-snak is. Nem egy ilyen iskola van, én is magamnak választottam ki az alternatívák közül.
2015. jún. 17. 18:09
 2/3 anonim válasza:
Nekem sem sikerült egyetemre bejutni meg más dolog se nagyon az elmúlt években. Kevesebb pontom van mint tavaly pedig azóta emeltet is csináltam. Ez az elmebeteg kormány szigorìtotta a rendszert. Javaslam, ha okj választasz Pestre menj, olyan helyre ami viszonylag szinvonalas. Hely nagyon fontos meg tanárok, hogy állnak hozzá.Az se baj ,ha halasztasz egy évet addig csinálj nyelvizsgát vagy jogsit, ha nincs. Ha van protekciód akkor meg talán érettségivel is betudsz ülni egy irodába asszisztensként diplomával se lenne jobb sorsod. Szakképesìtést.hu ajánlom, ha elmész okj-ra. Ott találsz kiemelt szakmákat meg jobb képzőintézeteket.
2015. jún. 18. 05:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnálom h neked se sikerült :(
2015. jún. 18. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!