Gimnázium. Nektek hogy ment az értségi?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon szr lett, keveset is tanultam rá meg le is blokkoltam. :(2015. jún. 16. 12:17
1/9 anonim válasza:
Ha keveset tanultál rá, akkor ne csodálkozz.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem csodálkozom, nem írtam ilyet.
2015. jún. 16. 12:28
4/9 anonim válasza:
német matek kémia 4-es töri magyar 5
5/9 anonim válasza:
Nekem jól sikerült mindegyik.
(Százalékot inkább nem írok, mert a magyar mentalitást ismerve, csak lepontoznának miatta - mint ahogy már más kérdéseknél megtették...)
Egyébként ne keseredj el, az idei magyar- és matekérettségi egy fokkal összetettebb volt, mint a tavalyi. De természetesen tanulni kell még az elégséges szintért is, szóval ha újra szeretnéd majd csinálni, akkor becsületesen készülj rá. :)
6/9 A kérdező kommentje:
és a szóbeli? :)
2015. jún. 16. 13:49
7/9 anonim válasza:
Nekem csak jövő héten lesz, nagyon remélem, hogy mindenből meglesz a 90%. Bár még alig tanultam rá :D
8/9 anonim válasza:
Kit érdekel a lepontozás?
Angol emelt 82 (4 éve tanulom, sima, nem nyelvi, nem emelt óraszám)
MAtek 82, német 98, magyar 88, töri 78.
Szóbeli csak jövő kedden lesz.
9/9 anonim válasza:
matek 74
angol 91
töri 83
biosz 86
magyar 79
szóbelik nélkül.már megvolt a szóbeli jól sikerült kivéve az angol a többinél javítás lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!