Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az érretségi dokunentumokat...

Az érretségi dokunentumokat csak a diplomaosztón lehet átvenni?

Figyelt kérdés
Idén tettem emelt szintű érretségit (már nem járok suliba) és a diplomaátadóra nem tudok elmenni, egy iskola és egy időpont van megadva. Hol tudom átvenni a dokumentumokat?

2015. jún. 15. 23:21
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Haver azt bizonyítványosztásnak hívják és nem diplomaátadónak, hisz érettségi bizonyítványt kapsz (középiskola) és nem diplomát (főiskola/egyetem)
2015. jún. 15. 23:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Haver nem az volt a kérdés...
2015. jún. 15. 23:42
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Értelemszerűen utólag bemész az iskolába és ott odaadják neked, mivel amíg nem veszed át, ott őrzik. Olyan mint a középiskolás bizonyítvány, ugye volt olyan az osztályotokban anno, aki nem volt biziosztáson. Annak se égették el a bizonyítványát, hanem megőrizték
2015. jún. 15. 23:47
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Az érettségi neked mióta diploma?
2015. jún. 15. 23:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen máskor is át tudod venni az intézmény titkárságán.
2015. jún. 16. 00:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Inkább beszóltok, mint, hogy segítenétek...

Akkor BIZONYíTVÁNYOSZTÁS.

Igy megfelel?

Sajnos nem magyarországi magyar vagyok, nem tudtam, hogy hogy mondják ott, nálunk így nevezik, de csak a basztatás jön...

Hogy szokott zajlani ez az átadó? Öltönybe kell menni?

2015. jún. 16. 00:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Külföldön passz, Magyarországon ha nem tudsz elmenni a hivatalos bizonyítvány osztásra, akkor utólag amikor ráérsz akár strandpapucsba és pólóba bebattyogsz az iskola titkárságára és mondod, hogy xy vagy és jöttél a bizonyítványodért. Ők odaadják és te elmész :D
2015. jún. 16. 00:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

De ha el tudnék jutni, akkor, hogy illik?

Szokott ilyenkor előadás lenni, személyes átadás stb.?

Tényleg fogalmam sincs, szóval, aki egy kis infóval is tud szolgálni, annak már megy a zöld ujj, a beszólást tartsa meg mindenki magának.

2015. jún. 16. 00:24
 9/10 anonim ***** válasza:
illik valami alkalmibb ruhát felvenni, valaki elmond egy beszédet, átadják egyesével a bizonyítványt, aláírsz egy papírt hogy átvetted és viszlát
2015. jún. 16. 00:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor rendesen 12.-ben érettségiztem akkor azért volt körítés, az egész osztály be a terembe, egyesével mindenkit szólítottak, fotóztak is ahogy átvesszük, ott volt csomó tanár, a vizsgabizottság elnöke is felszólalt, ja és ki is kellett öltözni ünneplőbe.

Ezért fogom én ezt idén kihagyni, és majd szépen átveszem valamelyik nap a titkárságon mindenféle felhajtás nélkül a tanúsítványomat.

2015. jún. 16. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!