Csepelen milyen könnyebb iskolák vannak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és nem szeretném helyben folytatni a tanulmányaimat, mert megbuktam két tantárgyból is tizedikben. Tudom, hogy felelőtlenül és felkészületlenül vettem ezt a tanévet, de több magánéleti ok is hozzájárult, mindenesetre, nem mentegetőzni szeretnék, tudom, hogy nem így kellett volna. Tudom azt is, hogy van pótvizsga, de én inkább újrakezdeném a tizediket, és nem 2 hónap alatt, hanem egy tanév alatt értetném meg magammal az anyagot. Hozzáteszem, ehhez a budapesti környezet is hozzájárulna, ami hiába mond bárki bármit, kell. Inkább a könnyebb iskolák érdekelnének, lehetőleg Csepelen, abban a kerületben vagyok a legjártasabb. Kollégiummal együtt, természetesen... Köszönöm, előre is!2015. jún. 14. 16:53
1/4 anonim válasza:
Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakközépiskola
Fodor József Szakképző Iskola és Gimnázium
Csepel-Sziget Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola
Szamos Mátyás Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola
Burattino Általános- és Szakképző Iskola
Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Csete Balázs Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, zöld ment! :-)
2015. jún. 15. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!