Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az élet a Pannon...

Milyen az élet a Pannon Egyetemen?

Figyelt kérdés
szeretnek oda járni a hallgatók? milyenek az oktatók? a hallgatók többsége milyen? segítőkészek vagy önzőek? én a mérnöki karra felvételizem idén, elsősorban olyanokat kérdeznék akik jelenleg is oda járnak, akarok hallani rola minden rosszat és jót :D

2015. jún. 7. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

hát ez erősen függ attól, milyen szak.

amelyik szakon én tanulok, ott van pár köcsög tanár, meg olyan is, aki szarik az egészre, és alig tanulunk valamit tőle. Nem túl színvonalas a képzése ennek a szaknak, bőven lenne mit javítani. De van pár jófej tanár is.

Én nemsokára végzek, BSC-én jobban éreztem magam, az MSC-ét már utáltam, mert konkrétan csak az időmet basztam el, és semmivel sem érzem azt, hogy többet tudnék, mint BSC végén.

Nagyon sok hallgató csak érdekből fog jóba lenni, vagy barátkozni veled, majd erre figyelj. Sokan jó fejek, de olyan mély barátságok szerintem nem fognak kialakulni.

2015. jún. 8. 11:04
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2015. jún. 9. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon rossz, én turisztikai-filozófia szakra jártam, sajnos sokszor előfordult, hogy szétvertek a papok és apácák. Sokszor összekevertem a Pannónia ringgel, és a kocsik csaptak el ilyenek... Nem jó hely
2015. jún. 17. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!