Vidéki orvosi egyetemek ponthatára 2015-ben?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok,idén hogy alakulnak a ponthatárok a vidéki egyetemeken?Kinek milyen lett az emelt érettségije,és hány pontot számolt magának,és mennyi lesz szerintetek a ponthatár?405 pont szerintetek elég lesz idén Pécsre?2015. jún. 6. 17:02
11/17 anonim válasza:
Szerintem max. 415-ig felmehet.
12/17 anonim válasza:
Nekem 414 pontom van, jelentkeztem, bár nem az idén érettségiztem, de ismerek biosz-kémia szakos érettségiztető tanárt és azt mondta, hogy a biosz és fizika kicsit jobb lett átlagban, mint a tavalyi, de a kémia átlaga jóval rosszabb lett, mint előző években, mert nagyon nehéz volt. Viszont az idén többen jelentkeztek, mint 2014-ben és 2013-ban, de nagyjából maradnak a tavalyi pontok vagy esetleg pár ponttal nőhetnek a ponthatárok, azt mondják a legtöbben.
Pécsen tavaly 401-400 pont volt a határ, 405 fölé nem megy,legalábbis nagyon remélem, hogy nem!!!
13/17 anonim válasza:
Nekem is 405 pontom van. Nagyon izgulok a tavalyinál 150-nel több jelentkező miatt, de nem hinném, hogy Pécsen 410 fölött lenne a ponthatár. De a legjobb az lenne, ha 405 fölé se menne...
14/17 A kérdező kommentje:
Nekem 413 lett a végén.
2015. júl. 20. 16:23
15/17 A kérdező kommentje:
PTE ÁOK lett :)
2015. júl. 26. 13:23
16/17 anonim válasza:
Szia:)
Ha esetleg még aktív vagy itt leírnád, hogy milyen eddig az első éved Pécsett? Én is oda szeretnék menni és örülnék egy frissebb véleménynek :)
17/17 A kérdező kommentje:
Szia,persze :)
2016. márc. 7. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!