Szerintetek létezik, hogy egy fogorvosi vagy egy általános orvosi karon 20 ponttal emelkedjen a ponthatár 2015-ben?
Figyelt kérdés
Tavaly a vidéki egyetemeken megszabott ponthatárok:
DE-FOK: 400
DE-ÁOK:407
SZTE-FOK:411
SZTE-ÁOK:407
Szerintetek az idei érettségik után előfordulhat, hogy bármelyik 15-20 ponttal felszalad?
Köszönöm a válaszokat!
18/F
2015. jún. 4. 00:31
11/14 A kérdező kommentje:
Nem, de miért ezen a Pécs-témán pörögünk?
2015. jún. 8. 15:20
12/14 A kérdező kommentje:
Nem vágom. Feltettem egy általános kérdést, amit aztán leszűkítettem az én érdeklődési körömbe eső egyetemekre. Elnézést kértem, hogy Pécs kimaradt, de tekintve, hogy nem jelöltem meg, nem érdekelt az ottani ponthatárváltozás.
Bocs, megy a piros kéz, ne az én kérdésem alatt offolj..
2015. jún. 8. 15:22
13/14 anonim válasza:
Eddig sosem kellett a vidéki ÁOK-ra 421-nél több pont, se Szegedre, se Debrecenbe. A FOK-ot nem tudom. Én kizártnak tartom, hogy pont idén menjen efölé.
14/14 anonim válasza:
Ha annyira nehéz lett a kémia, nem hinném, hogy a tavalyinál sokkal magasabb lesz a ponthatár, én nem az idén érettségiztem, 414 pontom van, azért izgulok, de 420 pont fölé szerintem nem mehet, én kb. 405-415 pont környékére tippelek a vidéki orvosikon, legalábbis remélem, hogy ennél nem lesz magasabb! Bár sokan még pontszámcsökkenést is jósolnak vagy legalábbis stagnálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!