Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Corvinus tényleg a büfészakok...

Corvinus tényleg a büfészakok egyeteme?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Azért szerintem elég hasznos szakok is vannak ott, de az kétségtelen, hogy nem kell belegebedni. Én is egyetemista vagyok, végigvizsgázom a vizsgaidőszakot, van 6-10 vizsgám egy félévben, mindegyikre minimum 5-6 nap tanulás kell. Corvinusosok két hét alatt letudnak minden vizsgát. Gyanús :D
2015. jún. 3. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy ahhoz, hogy egy jó pénzügyes diplomád legyen elég 3-4 matek tárgyon, 2 statisztikán és még néhány nehezebb szaktárgyon átvergődnöd. Egyszerűen a szakma nem feltétlenül kívánja meg, hogy 5 éven át levegőt se kapj a rengeteg tanulástól (villamosmérnök, gépészmérnök, orvos, gyógyszerész stb.). A Corvinus inkább Business School, mint tudomány/műszaki egyetem, de annak viszont kiváló. Felesleges összehasonlítgatni.
2015. jún. 3. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,hogy érdemes-e ott tanulni pénzügyet vagy lehúzhatom a klotyón az oklevelet?
2015. jún. 3. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Pénzügyben, közgázban jó a Corvinus, sőt ma Magyarországon a legjobb.

(Az más kérdés, hogy egy természettudományos, műszaki, orvosi vagy agrármérnöki diploma más jellegű képzést ad, nem érdemes összehasonlítani.)

2015. jún. 4. 12:43
 5/5 Piert ***** válasza:
0%
Tenyleg. Az amit ma kozgazdasagi kepzesnek neveznek, egy vicc. De hat kell egy hely ahol anyuci meg apuci penzen a burzsujpalantakat megorzik 3+n evig, hogy aztan a szulok beprotezsalhassak valami cegbe ahol a nulla tudasukkal ellebecolnak. A corvinus kozgazanak egyetlen pozitivuma talan hogy megse olyan alja hely mint a bgf meg a bkf. Ez persze kovetkezik abbol, hogy a gazdagisztaniak inkabb a corvinuszra iratjak a csemeteket.
2015. jún. 30. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!