Érettségi pontszámok! Elég lesz?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet hogy kriminológus szeretnék lenni, de előbb szociológiát kell végeznem, de kriminológia csak az ELTE'n van. A magyar volt az első hétfőn ugye, nagyon nem aludtam blabla kifogások, a lényeg hogy csak 69% (szóbeli nélkül még) az angol emeltem pedig csak 76% (szintén még szóbeli nélkül). A többi lényegtelen, mivel a matek 43%, a töri 53% a médiám pedig 86% (ha ezzel mennék 400 pont.. de sehova sem kell amire én mennék:D) Tavaly szociológiára 365 volt az ELTE's ponthatár, Pázmányra 320 körül, amit még elérek, de nem akarnék bibliaismeretet tanulni.. szóval oda azért gondolom felvesznek.Valaki hozzáértő szerint, mennyi lesz idén a ponthatár oda? (2010 körül 420 is volt szociológiára, azóta nagyon lecsökkent) A válaszokat előre is köszönöm!:)2015. jún. 2. 16:24
2/8 anonim válasza:
a szociológia pontját nem határozták meg véletlen központilag? én úgy tudom igen, és az talán 300 pont körüli, de nem vagyok biztos benne, hogy igazam van! Nézz ennek utána!
4/8 A kérdező kommentje:
Juhujj, köszönöm szépen #2., nem is gondoltam hogy van ilyen:D akkor talán még becsúszhatok ha lejjebb viszik kicsivel:)
2015. jún. 3. 13:17
5/8 anonim válasza:
2. vagyok, nagyon szurkolok neked :) Én szocmunkára megyek! :) Oda is 300 körüli pont kell :)
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor neked is egy kalappal!!:)
2015. jún. 4. 17:23
7/8 anonim válasza:
Ti tudjátok, hogy mi az a központi ponthatár?? Az, hogy azokon a szakokon nem 280, hanem 300 a ponthatár.... Ettől függetlenül lehet a ponthatár 380 vagy akár 420 is. Nem 300 pont kell oda, hanem minimum 300, tehát, ha úgy vesszük, ezzel emelkedni fog a ponthatár.
8/8 anonim válasza:
*minimum ponthatár 300, nem pedig 280.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!