Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegedi TTIK-n idén milyen...

Szegedi TTIK-n idén milyen ponthatárra számíthatok programtervező szakon?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Minimumpont, max. +20.
2015. jún. 2. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Hány olyan embert ismertek, akit nem szórtak (még) ki, vagy akár már lediplomázott és minimumponthatárhoz közeli ponttal jutott be?...mert nekem elég necces, 300-nál tuti nem lesz több pontom. Ötös matekos vagyok, de az érettségit elhanyagoltam és a 60%-om nem lesz elég. Az informatika, ami még segíthetne...
2015. jún. 2. 17:25
 3/3 anonim válasza:
Én erre a szakra járok, már csak pár tárgyam van. nekem 344 pontom volt asszem, de azért mert matek és info érettségire nagyon rágyúrtam anno, hát csúsztam pár évet nem mondom... de ez a saját hibámból volt, tanulni kell :) ha kell infó írjatok :)
2015. jún. 3. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!