Magyarországon hol van olyan Középiskola, ahol nappali tagozaton Drámát lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 19:01
1/10 anonim válasza:
Pesti Barnabás Élelmiszeripari SZKI! Ott azt is tanítanak. Én ottvoltam az egyik drámavizsgán, nagyon szép:)
2/10 anonim válasza:
Weöres Sándor Gimnázium. Budapest.
3/10 anonim válasza:
Vörösmarty Mihály Gimnázium, Budapest.
4/10 anonim válasza:
Debrecenben az Adyban van dráma tagozat
5/10 anonim válasza:
Széchenyi István Gimnázium, Szolnok
6/10 anonim válasza:
Horváth Mihály Gimnázium,Szentes
7/10 anonim válasza:
Dr. Hetényi Géza Humán Szakközépiskola, Budapest (én itt végeztem, jól tanítják, tovább is lehet tanulni)
Vörösmarty Mihály Gimnázium, Budapest (mind önelégült f*sz, tipikus sznob iskola)
8/10 anonim válasza:
Nem értek egyet az elöttem szólóval. A Vörösmarty nagyon is jó gimnázium, és kifejezetten nem sznob iskola.
9/10 anonim válasza:
hát, nem tudom mit értesu dráma alatt, de a Szentesi Horváth Mihályban (HMG) színészetet lehet tanulni
10/10 anonim válasza:
Kaposvár, Toldi.:) Én is oda járok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!