Nem vettek fel a Deák Ferenc Kollégiumba (Debrecen) érdemes fellebbezni?
Hát talán menj el megnézni milyen az a másik kolesz
és ha megfelel, csapj le rá mert aztán ott is be fog telni minden
Életemben nem gondoltam volna, hogy egy 4,9 Vegyist nem vesznek fel se a Deákba, se a Gulyásba... :O
Szóval...Szerintem lebbezz fel a Gulyásba, ott több esélyed van, azt biztos, bár nem is olyan jó mint a Deák. Ha ezután sem hajlandóak felvenni oda, akkor Baross, oda 100% hogy felvesznek (de ne várj tőle sokat) vagy albérlet, bejárás.
Ha aktuális még, akkor írhatsz nyugodtan privátot mert (sajnos) eléggé otthon vagyok a koli váltogatásokban :)
Deákba szakközepesként bekerülni nem fogsz mert Posta László igazgató úrnak nem elég jók a szakközépiskolák..
A Gulyásba fellebezéssel bekerülhetsz de a két koli ég és föld
Hát én nyílt napon megnéztem mindkét kolit, de azt kell mondanom, egyik sem nyűgözött le. Lehet, hogy nekem vannak túl nagy igényeim, de a Deákban el sem fértünk ketten a szobában. A Gulyásban legalább egy fokkal több hely volt... Úgyhogy azt választottuk.
Tényleg ennyire rossz hely az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!