2 hét alatt 80 tétel?
Jövőhéten emelt érettségizek és utána marad 16 napom a közép szóbelikig. Angol az jól meg és nincsenek is tételek. Szóval marad 20 irodalom, 20 nyelvtan, 20 töri és 20 a választottamból.
Az írásbelik elvileg elég jók lettek. Kicsit szeretnék még javítani a szóbelikkel, de minimum megtartani az írásbeli eredményeket.
Irodalomból és nyelvtanból nem érzem magam jónak, szóval jobban át kéne néznem. A törit szeretem, megnéztem a tételek címeit és szerintem már most tudnék mindegyikről beszélni.
Még nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom, szerintetek 80 tétel 16 nap alatt nagyon sok? (Napi 5-6 nem tűnik előre olyan soknak)
Illetve + egy kérdés: Mennyire lehet számítani a tanárok segítőkészségére? (Természetesen tudom, hogy a felkészültség számít a legjobban..)
Például ha 78%-os lett az írásbeli akkor figyelembe vehetik esetleg a szóbeli pontozásnál, hogy kijöjjön a jobbik jegy, vagy 100%-osan csak a tudás számít?
nekem is kb annyi időm lesz , bár nekünk irodalom -nyelvtanból is 25-25 tétel van mert k*csög a tanár:D
szerintem meg lehet tanulni, nekem volt olyan nap amikor 10 tételt tanultam meg töriből, még suliidőszakban. és ebben benne volt az ismétlése is, szóval egy tételt többször is felmondtam.
én még most dolgozom ki őket.
amúgy tanártól függ, én tudom hogy az egyik tanárom nagyon segítőkész, írásbelikben is kb mindent elfogadott , olyat is ha nem a rublikákba írtuk stb. szóval ő tuti nem fog lehúzni. de van olyan tanár aki gyűlöli az osztályt , meg is mondta hogy meglesz a böjtje hogy 4 évig nem figyeltünk az óráján. szóval nála félek hogy le fog húzni:D amúgy szerintem elnöktől is függ, hogyha biosz szakos lesz az elnök akkor pl a töri tanár nem köt bele apróságokba, mert remélhetőleg az elnök észre se veszi. nekünk azt mondta az egyik tanár, hogy magabiztosan beszéljünk, ha van olyan pont vagy része ami nagyon nem megy azt hagyjuk ki, de töltsük ki a 10 percet.
amúgy mindjárt jönnek az egyetemisták , hogy ez semmi stb..:D de nem tudom én nem vagyok hozzászokva az ilyen tételes szóbeli vizsgához, szóval tényleg félek kicsit. meg eddig úgy néz ki elég lesz a pontom, de ha a választottamból lerontok akkor nem lesz elég.:/
"szerintetek 80 tétel 16 nap alatt nagyon sok? (Napi 5-6 nem tűnik előre olyan soknak)"
80:16=5
Délelőtt három, délután kettő. Valóban nem sok, nyomás tanulbi!
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
Ha meg lehet, ha nem muszáj lesz..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!