A Magiszter Alapítványi Gimnázium milyen suli?
Figyelt kérdés
Hallotam rola, azt mondjak tanulasban nem tul eros, ti mit tudtok rola? Elore is koszi :)2015. máj. 25. 19:55
1/8 anonim válasza:
Tényleg nem az.
Ami hozzánk közel van oda olyanok mentek át akik nálunk megbuktak és mi se voltunk egy hű de erős iskola. (Én is jó formán saját kút főből ami óráról megragadtból éltem és meg voltam 3-as) Ők mikor oda átkerültek 4-5-ösök voltak.
Volt egy ismerősöm aki ott gyakorlatozott. (egyetemhez kellett neki) És mesélte, hogy általában vagy ilyen művészkedős osztály vagy rossz magaviseletű vagy mindkettő...
2/8 anonim válasza:
Tvaly jartam oda. nem volt matek tanár, aki jott az meg nem tanitott, serton beszelt. az igazgato nem all szoba diakokkal. a jofej tanarok menekulnek onnan. felejtsd el ahz obudai magisztert. penzre mennek.
3/8 anonim válasza:
És miért pont a jó fej tanárok menekülnek?
4/8 anonim válasza:
Ez borzaszto iskola! Tenyleg soha ne menj oda! Ide jarok mar tobb mint egy honapja es menekulok az elso perctol. Csak hogy innen egyik normalis gimi sem akar atvenni. Tele van drogossal. Undorito. Kint szivjak a fuvescigit a suli elott meg a wcben. Mindegyikkel vagy tanulaszavarok vannak vagy nagyon butak vagy buktak sot van olyan aki 22 evesen 10.-es. A tanarok nem jarnak be orat tartani. A diakok ugy szinten nem jarnak be. Egyetlen pozitivum hogy 9kor kezdodik es evi 50 ezer..undorito iskola
5/8 anonim válasza:
Milyen? Gáz. Nem járnak be a diákok órára, csak a cigi. A vezetést váltogatják. Partizán vezetőség Debrecenből.
7/8 anonim válasza:
Soha ne menj oda ! Az órákat is van amikor nem is tartják meg ! A fél osztály be se megy ! Lehúzó szar az egész!
8/8 anonim válasza:
Ezt azért is írtam hogy legalább akik a jövőben is oda akarnak inkább kerüljék !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!