Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecenbe melyik az a gimi...

Debrecenbe melyik az a gimi ahova felvesznek 4,1 átlaggal?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Esélytelen.
2015. máj. 25. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
miért?
2015. máj. 25. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem esélytelen :)

Hát, lehet, hogy nem fogsz a TÁGba vagy a Kossuthba járni, de esetleg az Ady kevésbé kelendőbb szakjai, vagy a Csokonai, Medgyessy, Dóczy ezek szóba jöhetnek :)

2015. máj. 26. 18:49
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. máj. 26. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az Ady-t, azon belül is a B osztályt. Én is oda jártam, és nagyon jó volt, igaz, én nem nagyon vettem sajnos komolyan, amit nagyon bánok így utólag, de maga az Ady nagyon jó suli, és szerintem van is rá esélyed, igaz, a 8. félévet, és a központira való felkészülést nagyon komolyan kell venned, 8-ban. (Ha jól értem, most 7-es vagy.) Én ha jól emlékszem, 4,5 voltam a 7, és 8. félév átlagában, és 72 pont lett a központim (Azt mindig alaposan át kell nézni, nekem is megadtak egy pontot fellebbezéssel.), és így ha nem is voltam a rangsor elején, de azért becsúsztam. Csak aztán tanulj is, ha felvettek... Ja, és ha ne adj'Isten nem vesznek fel 9-ben, akkor is lehet némi esélyed, ha ott, ahova kerültél, jó jegyeid vannak. Nálunk is jó néhányan jöttek menet közben.
2015. máj. 28. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!