Mi történik, ha jelentkeztem egy vizsgára, de nem megyek el? (BME-GTK)
Figyelt kérdés
kell fizetni azért, ha nem megyek el?2015. máj. 25. 14:07
1/11 anonim válasza:
Jelentkezz le inkább és meg van oldva :)
2/11 anonim válasza:
ha nem jelentkeztél volna és úgy buksz, akkor is ki kéne fizetni a kreditet, szóval én már csak azért is elmennék
3/11 anonim válasza:
Viszont ha elmész és megbuksz, akkor az új szabályozás szerint (ha rád vonatkozik, nem biztos), elvesztettél egy vizsgaalkalmat a 6-ból.
Szerintem inkább add le ha teheted, vagy menj el felmérni a követelményeket, aztán ki tudja, lehet véletlenül meglesz.. (volt már ilyen velem GTK-s tárggyal)
4/11 A kérdező kommentje:
Leadni már nem tudom. Holnap van a vizsga és csak ma délig lehetett leadni, nekem meg persze délután 2-kor jutott eszembe, hogy inkább jobb lenne máskor.. van még júniusban 3 időpont. Szóval nemgáz, ha nem megyek el holnap?
2015. máj. 25. 16:39
5/11 anonim válasza:
Az nem gáz, csak veszítessz egy alkalmat (ha a szabály hatálya alá esel).
Szval elvileg már mindenképpen érdemes elmenned megírni (hátha összejön), vagy ha jófej a tanár és szólsz neki vizsga előtt, akkor az is lehet, hogy ezt a lehetőséget nem fogja beszámítottnak venni (ilyen is volt már).
6/11 A kérdező kommentje:
könnyű tárgy szóval nem gáz ha veszítek egy alkalmat
csak bekell magolnom még kb 100 oldalt
2015. máj. 25. 17:30
7/11 anonim válasza:
ha bemész vizsgára és szólsz hogy nem szeretnél vizsgázni, csak nem tudtál már lejelentkezni mert kicsúsztál az időből, akkor levesznek az időpontról. Se fizetned nem kell majd, se vizsgaalkalmat nem vezítesz
8/11 anonim válasza:
vizsgaalkalmat nem, de kreditet igen
9/11 anonim válasza:
Én úgy tudom vizsgaalkalmat ezzel nem buk az illető, elégtelen helyett nem jelent meg beírás kerül a neptunba. Fizetni viszont kell utána.
10/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom, ahogy az utolsó. Nem számít vizsgaalkalomnak, de mivel foglaltad a helyet (és ezért esetleg más nem tudott elmenni arra a vizsgára), fizetni kell érte, ha jól tudom 4500 pénzt (legalábbis GPK-n).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!