Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek meg fogok bukni?

Szerintetek meg fogok bukni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy rosszul csináltam de ne szidjatok hogy miért nem tanultam többet most már késő stb.Szóval egy erős gimnáziumba járok és azt mondják a tanárok hogy 2.00-ig nem adják meg a kettest.(kedvesebb tanároknál nem így van)Földrajzból állok 1.94-re félévkor kettest kaptam.Az osztályfőnőköm tanítja nekünk és hát olyan szigorúan veszi mintha a földrajz fontos tantárgy lenne.És még annyi hogy olyan közömbös viszonyba vagyunk nem utál mert nem csináltam semmi rosszat meg nincs gond a magatartásommal de nem is bír,és az osztályfőnők nő én pedig 9.es vagyok.

15l

2015. máj. 24. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megadja, de addig még csinálj valami prezentációt, és az órán legyél aktív. Ha még lesz dolgozat, arra meg készülj.
2015. máj. 24. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
A földrajz igenis fontos tantárgy (attól, hogy neked nem az, attól még fontos). Beszéld meg vele, hogy javíthatsz-e, hogy meglegyen a kettes.
2015. máj. 24. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, és jelezd neki, hogy szeretnél javítani! De egyébként ezt eddig is bármikor megtehetted volna :)
2015. máj. 24. 12:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. máj. 24. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig a földrajz nem számít nehéz tantárgynak

Pótold be, amit nem tanultál meg rendesen eddig

2015. máj. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!