Jelentkezett valaki idén ( 2015 ) BGF-PSZK pénzügy és számvitel szakára (költségtérítéses formában ) aki igen, hány pontja lesz kb?
Közbe nekem is jobb lett az emeltem mint számítottam rá így 335 körül vagyok jelenleg még 340-345 lehet ha jól szóbelizek :)
Remélem mindenkinek összejön !! Sok sikert majd a szóbelikhez :)
Sziasztok, énis ide jelentkeztem kb 340 pontom lesz! :)
Egyébként biztos vagyok benne hogy nem fog 290 felé emelkedni, hiszen tavaly elég volt a 260, idén eleve 280 lesz és nehezebbek voltak az érettségik átlagba (pl matek), előző évekbe is a minimum ponthatár volt. :) érdekük nekik hogy sokan fizessenek :D
ti amugy milyenek vagytok matekból? én attól félek a legjobban, inkább az a szorgalmas, "leülök és megtanulom" fajta vagyok nem az akinek minden teljesen egyértelmű... :/ már most félek az analízistől :D
ti jöttök gólyatábor (ha felvesznek persze) ? :)
Amiatt ugy mond ne izgulj, hogy két éve nem volt matekod, beszéltem 1-2 felsőbb éves ismerösömmel és kb azt mondták hogy semmit se számít a középiskolás matek, egyedül a függvény rész fog kelleni, de azt egy délután alatt át lehet ismételni :)
amiatt izgulok énis amit irtál, hogy nem vagyok fogékony a matekra! viszont vannak marha jó tanárok:)
én már nagyon izgatott vagyok, remélem tényleg bejutok, nektek is drukkolok, aztán szeptembertől nyomjuk együtt!! :)
(utolsó elötti voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!