Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségi bukás? HELP

Érettségi bukás? HELP

Figyelt kérdés

Angolból tavaly előrehozott közép érettségit tettem, most májusban pedig szintemelőzni voltam (emelt érettségi). Nem úgy sikerült, ahogy vártam, ezért nem megyek el szóbelire, mert 70% lehetne csak, és nekem ennél több kellene.

A kérdésem az, hogy ha most ez a vizsgám érvénytelen (vagy bukás?!), akkor 2015 szeptemberében mehetek újra, vagy csak 2016 májusában, a rendes érettségi időszakomban?

Az igazgató sem tudja megmondani a sulinkban, az osztályfőnököm meg minden nap mást mond...

Köszi a segítséget! :)

2015. máj. 21. 20:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :))
2015. máj. 22. 14:00
 12/13 anonim válasza:
50%
70% hova nem elég mikor a 60-tól már megvan?
2015. jún. 4. 04:33
 13/13 A kérdező kommentje:

440 pont kell a felvételihez, és többet ér, ha a középszintű 92%-ot számíttatom be, mintha a (kiderült, hogy 77% lett) 77%-os emeltet. De ha csinálnék jövőre egy jobbat, mondjuk emelt 88% körül, az már megérné. Ha nem sikerül és csak rosszabb lesz, akkor ott a 92%-om, az éri a 2. legtöbbet.

Tehát

1. Emelt 90% körülivel

2. Közép 92%-kal

3. Emelt 77%_kal

Na ide nem elég. :) Nem akarok ilyen 320 és alapponthatáros rekreáció és egyebekre járni, az én elképzelésemhez pedig kell a sok pont.

2015. jún. 5. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!