Komplex szakmai vizsgán 1 bukás viszi az egész vizsgát?
már nagyon felidegeltek a tanárok ebben az ügyben. egyik tanár azt mondja, hogy ha mondjuk az írásbeli még nem sikerül, de a gyakorlati és a szóbeli sikerül, akkor azokból nem kell majd újra vizsgázni, egy másik tanár pedig azt mondja, hogy ha az írásbeli nem sikerül, akkor teljesen mind1, elmegyek-e a többire, azokat is újra kell majd csinálni, és végül egy harmadik tanár azt mondta, hogy az írásbeli és a szóbeli együtt van, mint elméleti vizsgarész, és a gyakorlati van külön, így tehát ha az írásbeli nincs 51%, akkor még a szóbelivel lehetne javítani.
neten nem találok semmi információt...vicc ez az oktatás tényleg. én arra tippelek, hogy 1 bukás viszi az egészet...hiszen hát az első verziónál pont ebben különbözik a komplex a régi, modulos rendszertől...de hátha valaki jobban tudja.
írásbeli az nem. gyakorlatiról még nem tudok, de az szerintem mind2 4-5ös lesz. szóbeli meg június 3 lenne.
állítólag az írásbelik még nincsenek hitelesítve vagy mit mondott...dehát szerintem akkoris szólniuk kellene, hogy hát ne is gyertek tovább, mert úgyis újra kellene a többiből is vizsgázni...:D mondjuk ez azért tényleg elég kontrasztosan mutatja a felkészítésünket, hogy a gyakorlati mindenkinek sikerül, az írásbeli meg senkinek...:D látszik, a rendszerben a hiba...meg hát ahogy itt látom, nem egyedülálló ez az eredmény. :D
Sziasztok!
Nekem most lesz a szóbeli vizsgám, de nem hiszem hogy meglesz. Az írásbelin és a gyakorlatin már átmentem (hál'istennek). Ha megbukok a szóbelin, újra kell csinálnom az írásbelit és a gyakorlati részt is? Sajnos nekem is össze vissza mondanak mindent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!