18 életévét betöltött személyt kötelezhetnek-e arra, hogy folytassa az iskolát, befelyezheti bármikor?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 10:28
22/22 anonim válasza:
és nem sokkal egyszerűbb lenne úgy munkát találnod, hogy elvégzed már ezt a nyamvadt szakmát?
mert ha jól értelmeztem akkor szakmát csinálsz.
anélkül nagyon sok babér nem fog teremni a munkaerő piacon.
esetleg délutánonként vagy hétvégenként vállalj diákmunkát. így az ösztöndíj ami gondolom olyan 20 ezer körül lehetett, nem esik ki
végezd el a sulit és utána kezdj el abban dolgozni. anélkül komolyan mondom hogy semmi esélyed.
max közmunkásnak.
és nem tudom miért kell sértegetni mindenkit, amikor segíteni akarnánk..
és ha már 18 évig eltartottak, szerintem még 1 hónapig eltudnak... vagy ha jövőre végzel a sulival, akkor nyáron dolgozol és félreteszed hogy szeptembertől kihúzd még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!