Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 8. os vagyok és 5ös voltam...

8. os vagyok és 5ös voltam félévkor, meg igazából minden évben félévben, ha most év végén majdnem minden jegyem négyes lenne elutasíthat a gimnázium? (nagyon jó gimnázium)

Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:

NEM!

nem tudom, honnan veszed

ha egyszer felvettek, akkor nem utasíthat el, kivéve, ha megbuksz, szóval lehetsz szín kettes, akkor sem utasíthat el, csak kicsit furán néznek majd rád

2015. máj. 10. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Esetleg ha nagyon nem bírod a tempót, akkor javasolhatják, hogy menj át másik suliba, de általában ezt is barátságosan teszik, és segítenek. Legalábbis az én osztályomból azok, akik így jártak, azok ezt mondták. Másrészt ez legfeljebb javaslat, szóval ha minden áron maradni akarsz, akkor még így is maradhatsz.

De ha 4-eseid vannak, akkor még nagyon messze vagy ettől. Ez általában akkor szokott bekövetkezni, ha szinte csak kettesei vannak valakinek, és hármasnál jobb jegye nincs is.

2015. máj. 10. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat ... egyébként nem állok még négyesre , csak most jön az utolsó hónap és pár tanár kitalálta ,hogy jól megszívatnak .. remélem elég lesz az a tanulás amit megpróbálok mostmár így elég fáradtan produkálni :"D
2015. máj. 10. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:

miért néznének furán? senkinek nem dolga nézegetni az általános iskolás bizonyítványod a gimiben

csak max bukod az évvégi jutalomkönyvet

2015. máj. 10. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:
ez is igaz :DD
2015. máj. 10. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
talán azért néznének furán, hogy félévkor mindenből ötös, ahogy látom ez egy nagyon jó gimnázium és beiratkozáshoz kell a bizonyítvány, azért elgondolkodtató, h mennyit rontott
2015. máj. 13. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:
IGEN . és ezért félek..
2015. máj. 13. 19:33
 8/8 A kérdező kommentje:
bár mondom, hogy négyesnél rosszabb jegyem nem lesz .. csak az lehet hogy több ...:(
2015. máj. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!