8. os vagyok és 5ös voltam félévkor, meg igazából minden évben félévben, ha most év végén majdnem minden jegyem négyes lenne elutasíthat a gimnázium? (nagyon jó gimnázium)
NEM!
nem tudom, honnan veszed
ha egyszer felvettek, akkor nem utasíthat el, kivéve, ha megbuksz, szóval lehetsz szín kettes, akkor sem utasíthat el, csak kicsit furán néznek majd rád
Esetleg ha nagyon nem bírod a tempót, akkor javasolhatják, hogy menj át másik suliba, de általában ezt is barátságosan teszik, és segítenek. Legalábbis az én osztályomból azok, akik így jártak, azok ezt mondták. Másrészt ez legfeljebb javaslat, szóval ha minden áron maradni akarsz, akkor még így is maradhatsz.
De ha 4-eseid vannak, akkor még nagyon messze vagy ettől. Ez általában akkor szokott bekövetkezni, ha szinte csak kettesei vannak valakinek, és hármasnál jobb jegye nincs is.
miért néznének furán? senkinek nem dolga nézegetni az általános iskolás bizonyítványod a gimiben
csak max bukod az évvégi jutalomkönyvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!