Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tippek az informatika érettség...

Tippek az informatika érettségire?

Figyelt kérdés
Középszinten fogok érettségizni. Mit javasoltok, mire figyeljek oda? Mit hogy csináljak?

2015. máj. 10. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom, hogy olvasd el jól a feladatot és ne kapkodj. Amit pedig nem tudsz, akkor inkább ugord át.
2015. máj. 10. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden feladatot többször olvass át, nagyon egyszerű feladatokon pontokat lehet veszíteni csak azért, mert átsiklasz felettük (pirossal emeld ki X szöveget, stb.). Szóval mindent 3-4-szer ellenőrizz le, ha elkészültél!

Oszd be az időd rendesen. Ha neked a Word a kedvenced, akkor kezdd azzal, és azokat, amiket nem szívesen csinálsz, hagyd a végére. Ami nem megy, jelöld meg, és hagyd ki, majd a végén térj rá vissza, ne rágódj túl sokat egy feladaton.

Nagyon figyelj oda, hogy ha a lekérdezés neve "7lekerd", akkor az "7lekerd" legyen ne pedig "7", mert ez is pontlevonás. Mint említettem, apróságokon a legkönnyebb pontokat veszíteni, de a kis hibákból előbb-utóbb összetevődnek a hiányosságok, és akár 1 vagy 2 jegyedbe is kerülhet. Szóval csak figyelmesen!

Sok sikert!

2015. máj. 10. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Webszerkesztésnél a képek helyére a munkakönyvtárban és relatív elérési útjára, táblázatkezelésnél a formázásokra (ott szoktak többet veszíteni, nem a számoláson), táblázatkezelésnél és szövegszerkesztésnél is, hogy a formázások egy részét a mintáról kell lemásolni, és nincs szájbarágva.
2015. máj. 10. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, menni fog, én csak néhány napot gyakoroltam át intenzíven, és all in all bőven meg lett az ötös :)
2015. máj. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!