A fellebbezésnek mennyi az esélye? Tapasztalatot kérlek irjatok akinek van!
Figyelt kérdés
Felvételt nyertem egy gimnáziumba, de nem oda akartam menni hanem Esztergomba, és a szüleim írtak egy fellebbezést az Egomi sulinak, van esélye hogy felvegyenek mégis Esztergomba?2015. máj. 10. 17:22
1/5 anonim válasza:
Ebben az esetben szerintem és remélhetőleg semmi. A fellebbezés a jogorvoslat egy formája. Mégis milyen eljárásbeli hiba esett meg a Te esetedben?
2/5 anonim válasza:
Ha nem akartál oda menni, ahova felvettek, minek jelölted meg?
4/5 anonim válasza:
De az ember b tervnek is olyat jelöl meg, ami megfelel, ha nem veszik fel az elsőként jelölt helyre...
5/5 A kérdező kommentje:
Ugye középiskolai jelentkezésnél több iskolát is megszokás jelölni ha az első nem jön be akkor a másodikra felvesznek, ha az sem akkor a harmadikra, és nekem az Esztergomi volt az első de nem vettek fel, és hallott anyukám már olyan hogy irtak egy fellebbezést az adott iskolának és felvették plussz egy főnek vagy valaki vissza mondta és bekerülhetett. Így anyáék irtak egy levelet az Esztergomi sulinak (végülis egy kérvényt) hogy esetleg had kerülhessek be mégis.
2015. máj. 10. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!